Email:info@wodsee.com Wodsee Electronics Limited

Wodsee Electronics Limited

Despre noi
Contactati-ne

Wodsee Electronics Limited

Adauga: Nr.8 clădire, costi Industrial Zone, No.18 Dalingshan Road, districtul Tianhe, Guangzhou, China 510620

Tel: +86-020-82169672

Mobil: +86-13660626672

Fax: +86-020-32359263

E-mail:info@wodsee.com

Site-ul:www.wodsee.com

Skype: fiona.wodsee

Despre noi

Guangzhou Wodsee Electronics Limited, înființată în anul 2012, este o întreprindere de înaltă tehnologie specializată în cercetare și dezvoltare, producție și vânzări de sisteme de supraveghere diverse, inclusiv camera IP IP, camera analogică HD, camera inteligentă, cameră hibrid, cameră de mare viteză, , Înregistrator video de rețea și așa mai departe, care sunt utilizate în mare măsură în domenii precum instituțiile financiare, securitatea publică, telecomunicațiile, transportul rutier, instituțiile judiciare, educația, energia electrică, conservarea apei etc.

Wodsee, situat în Guangzhou, China, ocupă o suprafață de aproximativ 6000 de metri pătrați, cu aproximativ 300 de lucrători sofisticați. Cu trei branduri, am dezvoltat rapid o strategie de scară, diversificare și internaționalizare la o rată de performanță de 50% în ultimii ani. Avem două echipe de R & D, tehnicieni profesioniști care depășesc 50% din total. În fiecare an, investim cel puțin 20% din veniturile din vânzări către cercetare, dezvoltare și inovare, ceea ce permite companiei WODSEE să obțină drepturi de proprietate intelectuală independente, să rămână pe primul loc în industrie și să garanteze o performanță excelentă a produselor noastre.

În 2013, Wodsee a fost evaluat ca "întreprinderi high-tech", "China Security 100", "Safe City Construction Recomandat Brand", "Membru al Unității de Securitate și Protecție a Chinei" și au construit un parteneriat strategic pe termen lung cu GDPSPTA , Alibaba, Surse globale, Made in China, China Public Security Magazine. În plus, produsele noastre au trecut cu succes ISO9001: 2000, 3C, SGS, CE, FCC, RoHS etc, care asigură o cooperare foarte stabilă și pe termen lung cu fiecare client.

În ultimii patru ani, produsele Wodsee au câștigat o reputație excelentă în rândul clienților din întreaga lume, satisfăcând nevoile lor, promovând produse noi la cele mai bune servicii și tehnologii puternice, în special în țările europene precum Rusia, România, Polonia, Italia etc. Replicând la un preț rezonabil, Bună calitate, timp scurt de execuție și servicii excelente, peste 90% clienți re-cumpără de la noi după comenzile de încercare. Și este rata noastră de onoare defecte ale produselor noastre poate fi mai mică de 0,1%.

Wodsee va continua să ofere produse și servicii de bună calitate, cu prețuri rezonabile și timp scurt de plată pentru clienții din întreaga lume. Căutăm cu sinceritate o cooperare de afaceri bună cu dvs. într-un mod win-win în acest domeniu CCTV. Să începem parteneriatul nostru de cooperare acum!